Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 111g25kcal2g2.7g0.2g2.3g
Porkkana 446g146kcal2.8g24.8g0.9g11.4g
Peruna, keskikokoinen 60g850g510kcal12.7g110.5g0.8g7.6g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g32g83kcal3.5g7.6g3.8g0g
Vesi2809g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Kirjolohifilee 471g778kcal78.8g0g51.8g0g
Juuriselleri 131g41kcal1.6g6g0.3g4.1g
Tilli, tuore 32g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3857kcal250.8g303.8g169g52.2g
Valittu annoskoko5000g1929kcal125.4g151.9g84.5g26.1g
Annoskoko puolitettuna2500g964kcal62.7g76g42.3g13.1g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411