Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl990g3366kcal19.8g29.7g346.5g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g990g2525kcal58.4g31.7g236.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,3990g644kcal108.9g41.6g3g0g
Mango (tuore)990g663kcal5g151.5g3g20.8g
Mansikka 990g461kcal5g83.2g2g18.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g50g198kcal0g49g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15714kcal394.2g773.4g1182.2g79.2g
Valittu annoskoko5000g7857kcal197.1g386.7g591.1g39.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3928kcal98.6g193.4g295.6g19.8g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758