Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g1417g3543kcal248g0g283.4g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g1012g1447kcal202.4g0g70.9g0g
Kaali, valkokaali2429g513kcal29.1g82.6g4.9g51g
Mustapippuri 41g113kcal4.4g15.5g1.3g10.7g
Persilja 101g28kcal1.4g1.1g0.2g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11287kcal970.6g198.4g721.4g139.6g
Valittu annoskoko5000g5644kcal485.3g99.2g360.7g69.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2822kcal242.7g49.6g180.4g34.9g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654