Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2685g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g13g32kcal0.7g5.6g0.7g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g403g1261kcal48.3g253.8g6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen483g672kcal91.8g0g33.8g0g
Sipuli (kuorittu)153g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g20g181kcal0g0g20.1g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 571g502kcal29.1g65.6g6.8g28.5g
Dolmio Light Classico Bolognese671g248kcal8.1g52.4g0.7g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5875kcal360g769.4g136.8g71.6g
Valittu annoskoko5000g2937kcal180g384.7g68.4g35.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1469kcal90g192.4g34.2g17.9g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=119692