Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 890g119kcal14.4g3.6g2.7g11.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu45g46kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl60g541kcal0g0g60.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1780g2314kcal115.7g356g53.4g89g
Broileri, rintafilee, nahaton 1335g1430kcal308.4g0g20g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g890g3391kcal78.3g636.4g11.6g56.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15683kcal1040.6g2006.6g296.2g315.2g
Valittu annoskoko5000g7841kcal520.3g1003.3g148.1g157.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3921kcal260.2g501.7g74.1g78.8g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202