Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2174g7459kcal221.5g1521.7g26.1g76.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1672g1073kcal53.5g80.6g58.5g0.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%669g1873kcal194g16.7g113.7g0g
Oliiviöljy 376g3327kcal0g0g376.3g0g
Leivinjauhe 84g147kcal4.3g31.6g0g0.4g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g27758kcal946.6g3301.2g1149.2g153.4g
Valittu annoskoko5000g13879kcal473.3g1650.6g574.6g76.7g
Annoskoko puolitettuna2500g6940kcal236.7g825.3g287.3g38.4g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531