Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2703g1710kcal81.1g129.7g94.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)1081g1362kcal118.9g3.2g97.3g0g
Rypsiöljy 122g1076kcal0g0g121.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g973g3405kcal34.1g788.1g9.7g29.2g
Leivinjauhe 41g71kcal2.1g15.3g0g0.2g
Suola, annos 3g41g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g41g162kcal0g40.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15572kcal472.4g1952.8g646.4g58.8g
Valittu annoskoko5000g7786kcal236.2g976.4g323.2g29.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3893kcal118.1g488.2g161.6g14.7g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300