Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g4066g6384kcal886.4g0g288.7g0g
Ruskea suuruste, Maizena148g562kcal1.5g135.9g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)591g160kcal7.7g28.4g1.2g10g
Paprikajauhe 59g190kcal8.7g10.8g7.7g22.1g
Suola, annos 3g44g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 33g69kcal9.8g2g2.3g0.3g
Chili paprika punainen59g24kcal1.2g5.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14774kcal1830.6g364.8g601.2g64.8g
Valittu annoskoko5000g7387kcal915.3g182.4g300.6g32.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3694kcal457.7g91.2g150.3g16.2g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449