Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1790g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Hiiva, 50g298g182kcal39.1g3.3g1.2g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g895g4323kcal219.3g298g257.8g254.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1939g6654kcal197.6g1357.4g23.3g67.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22704kcal912g3412.8g564.6g644.2g
Valittu annoskoko5000g11352kcal456g1706.4g282.3g322.1g
Annoskoko puolitettuna2500g5676kcal228g853.2g141.2g161.1g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453