Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1128g1621kcal180.5g0g100.4g0g
Tomaatti, tuore1880g382kcal11.3g71.4g5.6g26.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1504g346kcal21.1g51.1g6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 470g1303kcal9.4g14.1g131.6g0g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7635kcal444.6g273.2g524.8g52.6g
Valittu annoskoko5000g3817kcal222.3g136.6g262.4g26.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1909kcal111.2g68.3g131.2g13.2g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121454