Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1314g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1095g307kcal6.6g65.1g2.2g27.4g
Lanttu 876g253kcal8.8g40.3g2.6g15.8g
Sipuli (kuorittu)876g237kcal11.4g42g1.8g14.9g
Soijarouhe, tumma, 30g219g707kcal109.5g65.7g1.1g12g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g66g154kcal2g17.3g8.7g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 26g84kcal3.9g4.8g3.4g9.8g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g438g526kcal14.9g15.8g43.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 88g301kcal8.9g61.3g1.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5135kcal332g624.6g129.4g166g
Valittu annoskoko5000g2567kcal166g312.3g64.7g83g
Annoskoko puolitettuna2500g1284kcal83g156.2g32.4g41.5g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304