Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g668g4473kcal0g0g534g0g
Kananmuna kuorineen punnittu605g763kcal66.6g1.8g54.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1446g4963kcal147.4g1012.5g17.4g50.6g
Leivinjauhe 45g78kcal2.3g16.8g0g0.2g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g45g162kcal1.6g35.4g1.6g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1602g1346kcal17.6g293.2g6.4g28.8g
Sokeri 567g2303kcal0g566.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28174kcal471g3853.2g1227.8g159.2g
Valittu annoskoko5000g14087kcal235.5g1926.6g613.9g79.6g
Annoskoko puolitettuna2500g7044kcal117.8g963.3g307g39.8g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406