Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)2040g7139kcal244.8g1407.4g38.8g102g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1416g10198kcal0g0g1133.1g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Sokeri68g276kcal0g67.9g0g0g
Vesi1416g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g35226kcal489.6g2950.6g2343.8g204g
Valittu annoskoko5000g17613kcal244.8g1475.3g1171.9g102g
Annoskoko puolitettuna2500g8807kcal122.4g737.7g586g51g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716