Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)633g171kcal8.2g30.4g1.3g10.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen731g256kcal1.5g59.9g0.7g11g
Kalaliemikuutio 33g99kcal3.2g11g4.5g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1948g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 33g35kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Katkarapu 812g555kcal117.2g0g8.9g0g
Flora kevyt ruoka 7%812g690kcal8.1g36.5g56.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3612kcal281.6g286.2g144.8g45.8g
Valittu annoskoko5000g1806kcal140.8g143.1g72.4g22.9g
Annoskoko puolitettuna2500g903kcal70.4g71.6g36.2g11.5g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181