Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1553g1176kcal29g239.4g3.1g15.5g
Tomaatti 514g117kcal2.9g17.7g1.5g7.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g239g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g198g317kcal15.9g7.9g25.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g788g434kcal24.4g50.5g15.8g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa1027g1335kcal184.9g13.4g56.5g0g
Oliiviöljy 60g528kcal0g0g59.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 597g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 24g0.6kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7946kcal520.8g680.8g325.8g53.6g
Valittu annoskoko5000g3973kcal260.4g340.4g162.9g26.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1986kcal130.2g170.2g81.5g13.4g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634