Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)3960g1663kcal388.1g59.4g4g0g
Sokeri 842g3416kcal0g840.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton198g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10242kcal777.4g1806.6g8g0.4g
Valittu annoskoko5000g5121kcal388.7g903.3g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2561kcal194.4g451.7g2g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859