Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2564g1169kcal76.9g123.1g38.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)1539g1939kcal169.2g4.6g138.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 833g2859kcal84.9g583.3g10g29.2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo51g364kcal0.2g0.1g41g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12661kcal662.4g1422.2g456g58.4g
Valittu annoskoko5000g6331kcal331.2g711.1g228g29.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3165kcal165.6g355.6g114g14.6g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326