Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo763g5417kcal2.3g1.5g610.4g0g
Sokeri 763g3097kcal0g762.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1272g4363kcal129.6g890.1g15.3g44.5g
Kananmuna kuoreton 560g798kcal69.9g1.7g57.3g0g
Leivinjauhe 25g45kcal1.3g9.6g0g0.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 1017g885kcal10.8g186.2g4.1g18.3g
Taloussuklaa, Fazer509g2620kcal19.8g284.8g152.6g27g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g76g305kcal0g75.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g35060kcal467.4g4423.2g1679.4g179.8g
Valittu annoskoko5000g17530kcal233.7g2211.6g839.7g89.9g
Annoskoko puolitettuna2500g8765kcal116.9g1105.8g419.9g45g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328