Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1622g8595kcal128.1g518.9g681.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen338g2432kcal3.4g3.4g270.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g676g4054kcal141.9g44.6g364.9g0g
Kananmuna kuoreton 2365g3374kcal295.6g7.1g242.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g36909kcal1138g1148g3117.4g0g
Valittu annoskoko5000g18455kcal569g574g1558.7g0g
Annoskoko puolitettuna2500g9227kcal284.5g287g779.4g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478