Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1602g385kcal29g35.2g4.8g36.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g748g209kcal4.5g44.5g1.5g18.7g
Basilika, kuivattu 6.4g16kcal0.9g1.3g0.3g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 2136g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl427g726kcal76.9g6g42.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g24kcal1.9g3.8g0.1g0.5g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g58g510kcal0g0g57.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3743kcal226.4g181.6g214.2g117.2g
Valittu annoskoko5000g1871kcal113.2g90.8g107.1g58.6g
Annoskoko puolitettuna2500g936kcal56.6g45.4g53.6g29.3g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104