Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 769g5576kcal9.1g3.1g624.9g0g
Sokeri 1524g6188kcal0g1522.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1537g1937kcal169.1g4.6g138.3g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 205g758kcal37.9g22.5g44.5g62.3g
Vehnäjauho puolikarkea 833g2857kcal84.8g582.9g10g29.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g77g307kcal0g76.1g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen32g13kcal0.6g2.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g10g41kcal0g10.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g35353kcal603g4450.4g1635.4g182.8g
Valittu annoskoko5000g17676kcal301.5g2225.2g817.7g91.4g
Annoskoko puolitettuna2500g8838kcal150.8g1112.6g408.9g45.7g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249