Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)498g2140kcal37.3g338.4g68.2g17.4g
Voi 166g1203kcal2g0.7g134.9g0g
Liivatelehti, gelatiini40g139kcal34.1g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml332g11kcal1g1g0.3g0g
Taloussuklaa, Fazer1327g6835kcal51.8g743.2g398.1g70.3g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio1327g4380kcal92.9g172.5g358.3g0g
Sokeri 282g1145kcal0g281.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g33g133kcal0g32.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl995g3384kcal19.9g29.9g348.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g38738kcal478g3200.4g2616.4g175.4g
Valittu annoskoko5000g19369kcal239g1600.2g1308.2g87.7g
Annoskoko puolitettuna2500g9685kcal119.5g800.1g654.1g43.9g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252