Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 161g450kcal24.2g41.9g6.9g62.9g
Kananmuna kuoreton 444g633kcal55.4g1.3g45.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki807g452kcal68.5g40.3g1.6g0g
Tonnikala vedessä 1210g1263kcal271.5g0g18.1g0g
Sipuli 403g122kcal5g19.4g0.8g6.9g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g403g444kcal72.6g8.1g12.1g0g
Oliivi403g444kcal5.6g19g44.4g17.7g
Parsakaali brokkoli 807g283kcal37.3g15.7g2.4g20.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl121g1089kcal0g0g121g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti81g403kcal20.1g26.9g23.2g22.9g
Soijakastike 161g97kcal8.3g15.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11358kcal1137g375.8g552.2g261.2g
Valittu annoskoko5000g5679kcal568.5g187.9g276.1g130.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2840kcal284.3g94g138.1g65.3g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449