Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2054g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali548g116kcal6.6g18.6g1.1g11.5g
Porkkana 548g179kcal3.4g30.4g1.1g14g
Palsternakka 205g131kcal1g24.2g0.8g9.2g
Selleri, annos 50g205g29kcal2.1g6.2g0g0g
Sipuli 274g83kcal3.4g13.1g0.5g4.7g
Paistijauheliha 10%548g931kcal109.5g0g54.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr30g84kcal2.4g2.9g7.2g0.5g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g534g214kcal9.1g43.8g0.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g41g31kcal3.1g3.9g0.2g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3623kcal283.4g290.6g132.6g80.4g
Valittu annoskoko5000g1811kcal141.7g145.3g66.3g40.2g
Annoskoko puolitettuna2500g906kcal70.9g72.7g33.2g20.1g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712