Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1439g423kcal8.1g76.3g2.9g27.3g
Kidneypapu, suolaliemessä1511g1662kcal117.8g271.9g7.6g120.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 899g2882kcal240.7g0g215.3g0g
Sipuli (kuorittu)198g53kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Paprika vihreä 612g130kcal5.7g15.3g1.8g11.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g234g66kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Valkosipuli 58g62kcal4.5g9.4g0.3g1.2g
Rypsiöljy 50g445kcal0g0g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11447kcal761.6g792.6g558.4g340.4g
Valittu annoskoko5000g5724kcal380.8g396.3g279.2g170.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2862kcal190.4g198.2g139.6g85.1g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826