Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g816g220kcal10.6g39.2g1.6g13.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g204g212kcal16.1g33.3g1.2g4.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g204g225kcal10.2g42.9g1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1020g1633kcal27.6g27.6g153.1g0g
Ruohosipuli 408g92kcal5.6g6.9g2.4g9.8g
Katkarapu 2041g1396kcal294.7g0g22.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton102g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g204g1837kcal0g0g204.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11272kcal730.2g303g771.6g55.8g
Valittu annoskoko5000g5636kcal365.1g151.5g385.8g27.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2818kcal182.6g75.8g192.9g14g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850