Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3284g5452kcal624g0g328.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso164g25kcal1.6g3.4g0.3g2.5g
Rypsiöljy 222g1960kcal0g0g221.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]944g3187kcal113.3g0g349.3g0g
Sipuli (kuorittu)328g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 33g106kcal4.9g6g4.3g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21635kcal1496.2g50.4g1809.4g40.8g
Valittu annoskoko5000g10817kcal748.1g25.2g904.7g20.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5409kcal374.1g12.6g452.4g10.2g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127119