Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 763g2618kcal77.8g534.1g9.2g26.7g
Margariini 60%, kultarypsi 602g3205kcal1.1g1.7g361.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 402g531kcal10.6g12.9g48.2g0g
Tonnikala öljyssä 562g1067kcal152.5g0g50.6g0g
Kananmuna kuoreton 663g945kcal82.8g2g67.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa803g2410kcal184.7g0g184.7g0g
Kevytkerma1205g1446kcal38.6g54.2g120.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24444kcal1096.2g1209.8g1685g53.4g
Valittu annoskoko5000g12222kcal548.1g604.9g842.5g26.7g
Annoskoko puolitettuna2500g6111kcal274.1g302.5g421.3g13.4g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726