Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2746g1737kcal82.4g131.8g96.1g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g357g1142kcal39.3g228.4g7.9g39.3g
Vehnäjauho, sunnuntai714g2499kcal85.7g506.9g15g21.4g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Voi 275g1992kcal3.3g1.1g223.2g0g
Rypsiöljy 247g2185kcal0g0g247.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 645g810kcal71g1.7g58.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20730kcal563.4g1739.8g1295g121.4g
Valittu annoskoko5000g10365kcal281.7g869.9g647.5g60.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5183kcal140.9g435g323.8g30.4g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197