Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1665g1871kcal351.7g0g49.9g0g
Porkkana 1040g340kcal6.5g57.8g2.1g26.5g
Peruna, uusi 832g648kcal14.1g134g1.7g8.3g
Sipuli (kuorittu)624g169kcal8.1g30g1.2g10.6g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 832g336kcal4.2g20g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6725kcal769.2g483.6g109.8g90.8g
Valittu annoskoko5000g3363kcal384.6g241.8g54.9g45.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1681kcal192.3g120.9g27.5g22.7g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706