Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g2451g5588kcal465.7g0g416.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g343g927kcal25.7g168.1g17.2g34.3g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g1226g797kcal39.2g58.8g42.9g0g
Kananmuna kuoreton 368g524kcal46g1.1g37.7g0g
Korppujauho (X-tra)613g2328kcal79.7g465.7g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20328kcal1312.6g1387.4g1053.6g68.6g
Valittu annoskoko5000g10164kcal656.3g693.7g526.8g34.3g
Annoskoko puolitettuna2500g5082kcal328.2g346.9g263.4g17.2g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519