Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1364g546kcal23.2g111.8g1.4g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1364g477kcal21.8g94.1g1.4g19.1g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g874g752kcal43.7g139.9g2.6g64.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g1399g3189kcal265.7g0g237.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9927kcal708.8g691.6g486.4g167.6g
Valittu annoskoko5000g4963kcal354.4g345.8g243.2g83.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2482kcal177.2g172.9g121.6g41.9g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791