Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g987g3256kcal157.9g611.7g19.7g59.2g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g1500g1350kcal299.9g0g19.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g541g324kcal2.2g81.1g0.5g7.6g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl987g1184kcal33.5g35.5g98.7g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g987g592kcal9.9g44.4g39.5g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13411kcal1006.8g1545.4g355.8g145.4g
Valittu annoskoko5000g6706kcal503.4g772.7g177.9g72.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3353kcal251.7g386.4g89g36.4g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129885