Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g800g2639kcal127.9g495.7g16g48g
Atria kevyt jauheliha1866g3172kcal354.5g0g186.6g0g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)29g82kcal2.8g5.3g5.6g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1866g616kcal61.6g91.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.6g0.9g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13932kcal1170.6g1200.6g477.2g101.2g
Valittu annoskoko5000g6966kcal585.3g600.3g238.6g50.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3483kcal292.7g300.2g119.3g25.3g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377