Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1238g298kcal22.4g27.2g3.7g28.5g
Parsakaali brokkoli 1238g434kcal57.2g24.1g3.7g30.9g
Broilerisuikale, keskiarvo 990g1205kcal210.4g0g39.6g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%619g805kcal18.6g12.4g80.4g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 495g1634kcal9.9g14.9g173.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl50g436kcal0g0g49.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima371g1448kcal107.7g0g111.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12518kcal852.4g157.2g923.2g120g
Valittu annoskoko5000g6259kcal426.2g78.6g461.6g60g
Annoskoko puolitettuna2500g3130kcal213.1g39.3g230.8g30g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937