Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1283g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1069g3069kcal35.3g727.1g2.1g90.9g
Sokeri 1283g5208kcal0g1281.9g0g0g
Voi 855g6205kcal10.2g3.4g695.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)471g593kcal51.8g1.4g42.3g0g
Leivinjauhe 21g38kcal1.1g8.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g68kcal0g16.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30363kcal196.8g4077.6g1479.8g182g
Valittu annoskoko5000g15181kcal98.4g2038.8g739.9g91g
Annoskoko puolitettuna2500g7591kcal49.2g1019.4g370g45.5g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161