Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 1966g662kcal13.6g108.1g2g27.5g
Mansikka 1101g512kcal5.5g92.5g2.2g20.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1671g6517kcal0g1637.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15383kcal38.2g3676.4g8.4g96.8g
Valittu annoskoko5000g7691kcal19.1g1838.2g4.2g48.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3846kcal9.6g919.1g2.1g24.2g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463