Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g2383g810kcal4.8g169.2g7.1g42.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1144g4233kcal160.2g629.2g91.5g125.8g
Sokeri 477g1935kcal0g476.2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 953g5077kcal3.1g3.3g572g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g87kcal0.8g19g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g76kcal0g18.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24435kcal337.8g2631.6g1342.8g337.4g
Valittu annoskoko5000g12218kcal168.9g1315.8g671.4g168.7g
Annoskoko puolitettuna2500g6109kcal84.5g657.9g335.7g84.4g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803