Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1129g632kcal95.9g56.4g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.5g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g452g1305kcal5.4g252.8g0g180.6g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g452g1580kcal63.2g248.3g36.1g49.7g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g1129g3725kcal112.9g790.1g12.4g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl23g187kcal0g0g22.6g0g
Mustikka, Pakkasmarja1354g451kcal6.8g86.7g8.1g44.7g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g158g66kcal15.5g0.6g0.2g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g34g98kcal0.4g19g0g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16876kcal664.6g2926.2g214.4g577.2g
Valittu annoskoko5000g8438kcal332.3g1463.1g107.2g288.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4219kcal166.2g731.6g53.6g144.3g
Arvot/100g100g169kcal6.6g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047