Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi803g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g44g159kcal19.9g17.7g2.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1044g3581kcal106.4g730.6g12.5g36.5g
Oliiviöljy 271g2396kcal0g0g271g0g
Hapankaali 1606g452kcal17.2g69g3.1g32.9g
Tomaattimurska Eldorado181g36kcal2.2g6.3g0.2g2.5g
Ketsuppi, Felix217g195kcal2.2g45.5g1.1g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste803g2890kcal232.8g13.6g224.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19587kcal762.8g1800g1031.8g149g
Valittu annoskoko5000g9794kcal381.4g900g515.9g74.5g
Annoskoko puolitettuna2500g4897kcal190.7g450g258g37.3g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150