Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 274g2425kcal0g0g274.2g0g
Valkosipuli 81g88kcal6.4g13.2g0.5g1.7g
Sipuli 406g123kcal5.1g19.5g0.8g6.9g
Tonnikala öljyssä 813g1542kcal220.3g0g73.1g0g
Paprika punainen 406g119kcal3.8g18.3g1.6g7.7g
Kesäkurpitsa zucchini 1354g244kcal7.6g33.9g5.4g9.5g
Tomaatti 1625g370kcal9.1g56.1g4.9g22.7g
Suola, annos 3g41g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9822kcal504.6g282g721g97g
Valittu annoskoko5000g4911kcal252.3g141g360.5g48.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2456kcal126.2g70.5g180.3g24.3g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358