Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2239g785kcal103.4g43.7g6.7g56g
Jauheliha, sika-nauta 746g1653kcal130.6g0g126.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1119g3695kcal22.4g33.6g391.8g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)149g119kcal5.1g28.4g1.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa373g1119kcal85.8g0g85.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g373g1045kcal70.9g0g82.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16833kcal836.4g211.4g1389.6g112g
Valittu annoskoko5000g8416kcal418.2g105.7g694.8g56g
Annoskoko puolitettuna2500g4208kcal209.1g52.9g347.4g28g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366