Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi164g16kcal2.5g2.5g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g740g148kcal7.4g22.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi36g101kcal3.3g2.5g8.3g0g
Vesi3288g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)247g168kcal3.9g36.7g0.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis493g553kcal108.5g0g14.8g0g
Oliiviöljy 23g204kcal0g0g23g0g
Suola, annos 3g8.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2379kcal251.2g127.8g92.6g0g
Valittu annoskoko5000g1190kcal125.6g63.9g46.3g0g
Annoskoko puolitettuna2500g595kcal62.8g32g23.2g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389