Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g1076g3778kcal279.9g26.9g290.6g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g264g1134kcal52.7g100.2g58g1.3g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 2153g513kcal38.8g46.9g6.5g49.1g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät1507g1507kcal248.7g18.1g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13865kcal1240.2g384.2g791.6g100.8g
Valittu annoskoko5000g6933kcal620.1g192.1g395.8g50.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3466kcal310.1g96.1g197.9g25.2g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779