Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 1250g | 4500kcal | 162.5g | 825g | 46.3g | 75g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 1500g | 1826kcal | 318.8g | 0g | 60g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 500g | 550kcal | 90g | 10g | 15g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 500g | 55kcal | 5.5g | 5g | 1g | 5g | |
Sipuli (kuorittu) | 250g | 68kcal | 3.3g | 12g | 0.5g | 4.3g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 500g | 100kcal | 3g | 19g | 1.5g | 7g | |
Kurkku, tuore | 500g | 50kcal | 3g | 8.5g | 0.5g | 3.5g | |
Annoskoko tuplana | 10000g | 14296kcal | 1172.2g | 1759g | 249.6g | 189.6g | |
Valittu annoskoko | 5000g | 7148kcal | 586.1g | 879.5g | 124.8g | 94.8g | |
Annoskoko puolitettuna | 2500g | 3574kcal | 293.1g | 439.8g | 62.4g | 47.4g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |