Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 569g4039kcal4.3g2.3g454.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 986g3382kcal100.4g689.9g11.8g34.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 95g82kcal2.9g4.2g5.7g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1043g1487kcal130.3g3.1g106.9g0g
Anjovis 307g790kcal88.7g29.5g35g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 379g243kcal12.1g18.3g13.3g0g
Purjosipuli948g180kcal17.1g22.7g1.9g19.9g
Tilli, tuore 57g17kcal2.1g0.5g0.5g1.2g
Pizzajuusto, valio379g1289kcal94.8g0g98.6g0g
Muna, annos 60g227g199kcal17.2g1.9g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23415kcal939.8g1544.8g1484.8g111.2g
Valittu annoskoko5000g11707kcal469.9g772.4g742.4g55.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5854kcal235g386.2g371.2g27.8g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831