Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g325g97kcal3.2g13g1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1082g379kcal17.3g74.7g1.1g15.2g
Kesäkurpitsa zucchini 1082g195kcal6.1g27.1g4.3g7.6g
Oliiviöljy 22g191kcal0g0g21.6g0g
Sipuli (kuorittu)325g88kcal4.2g15.6g0.6g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 2165g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1901kcal61.6g260.8g57.2g56.6g
Valittu annoskoko5000g951kcal30.8g130.4g28.6g28.3g
Annoskoko puolitettuna2500g475kcal15.4g65.2g14.3g14.2g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671