Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen610g4390kcal6.1g6.1g487.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 610g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1037g4208kcal0g1035.5g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1220g4268kcal42.7g987.8g12.2g36.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten183g604kcal43g82.3g38.4g20.1g
Leivinjauhe 41g71kcal2.1g15.4g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g81kcal0g20.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 447g638kcal55.9g1.3g45.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g366g1463kcal0g365.9g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten61g201kcal14.3g27.4g12.8g6.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen203g1463kcal2g2g162.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 203g93kcal6.1g9.8g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10001g34962kcal344.4g5107.2g1525.2g127.2g
Valittu annoskoko5000g17481kcal172.2g2553.6g762.6g63.6g
Annoskoko puolitettuna2500g8741kcal86.1g1276.8g381.3g31.8g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002