Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1416g397kcal8.5g84.3g2.8g35.4g
Sipuli 1416g429kcal17.7g68g2.8g24.1g
Vesi, vesijohtovesi 1841g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl43g382kcal0g0g42.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g283g793kcal53.8g0.1g62.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4001kcal160g304.8g220.8g119g
Valittu annoskoko5000g2001kcal80g152.4g110.4g59.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1000kcal40g76.2g55.2g29.8g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135255