Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1689g5797kcal172.2g1182.6g20.3g59.1g
Sokeri 829g3363kcal0g827.6g0g0g
Leivinjauhe 33g57kcal1.7g12.3g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka33g130kcal0g32.2g0g0g
Rypsiöljy 731g6464kcal0g0g731g0g
Mustikka metsä- 1560g687kcal7.8g99.8g9.4g51.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 62g207kcal0g50.4g0g0.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g65g253kcal0g63.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g33914kcal363.4g4537.2g1521.4g223.4g
Valittu annoskoko5000g16957kcal181.7g2268.6g760.7g111.7g
Annoskoko puolitettuna2500g8479kcal90.9g1134.3g380.4g55.9g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746